När:
Lördag 30 maj kl. 9-14
Var:
Ting Hockey, Kanotleden 1, 362 32  TINGSRYD
Hur:
Drop-in. Ingen anmälan krävs.
Nya tider ger nya möjligheter och utmaningar. För att sprida besökare och hålla social distans kommer utställarna (Bauer och Warrior) befinna sig utomhus i tält-lösningar. Butiken öppen som vanligt (givetvis). På detta sätt hoppas vi tilltala så många som möjligt att besöka oss för att göra sina bokningar och inköp av målvaktsutrustningar.
Kuriosa:
Årets upplaga av Ting Hockey Goalie Show firar 15 år. Därav har unik logga skapats, och erbjudande med detta tema presenteras på plats.

Utställare:
Bauer – Supreme är inte bara Bauers nyhet under 2020 utan det kommer även vara marknadens hetaste skydd. Ett skydd optimerat för målvakten som önskar grym returkontroll och maximalt skydd. I Supreme hittar ni allt. Ni har inte bara de senaste innovativa teknologierna utan ni får även en grymt snygg design. Utöver Supreme kommer även Bauer med en ny serie som heter GSX. Det här är en serie framtagen för våra yngre målvaktstalanger. Ett skydd som framhäver rörligheten men också skapar trygghet i skyddsfaktorn. Helt enkelt en härlig mix mellan Vapor och Supreme. Såklart hittar ni även fjolårets Vapor-modeller på hyllan också. En serie som inte bara gör dig snabb på isen utan den gör dig VaporQuick.
Nyheter finner man också i övriga programmet: byxor, kombinat, skridskor, masker och klubbor.

Warrior – 2020 är ett stort år för Warrior Goalie!
Warrior fortsätter att fokusera på innovation, lättvikt och kvalité. Nytt för 2020 är Ritual G5 som är Warrior’s mest avancerade skyddsserie hittills och som fullspäckad med nya teknologier. G5-serien inkluderar benskydd, plock, stöt och kombinat från YOUTH till PRO. Skydden riktar sig till målvakter som söker ett hårt skydd för en modern täckande spelstil, medan GT2 finns kvar för målvakten som söker ett hybridskydd för en mer aktiv och rörlig spelstil.
Efter år av utveckling så lanserar Warrior även för första gången en målvaktsmask. Ritual F1 med avancerade teknologier resulterar i maximalt skydd och komfort kombinerat med grym passform och snygg design. Warrior bygger dessutom ut sin klubblinje med Ritual M1. Ritual M1 är en lättviktsserie med en ny paddeldesign, low-kick konstruktion och slidegrip som genererar en klubba som är extremt lättspelad och välbalanserad.
Som ni ser finns det all anledning att besöka Ting Hockey 30:e maj för att vara bland de första att beskåda dessa nyheter.

Unika erbjudande (endast 30 maj):
Fullmatad goodie-bag
till de första 15 betalande kunderna.
Köp ett valfritt set (benskydd, plock och klubb) och erhåll klubba fritt som motsvarar märket/storleken på setet. Gäller samtliga varumärken (Bauer, CCM och Warrior).
CCM
 erbjuder Custom till standardpris. Gäller Pro-utrustningar samt målvaktsklubbor Sr.
15% rabatt
 på alla lagerförda ProMask målvaktsmasker. Urval av X9 Raptor, X10 Invader, X11 Viper och X12 Lizard.
50% rabattWarrior flaskhållare (Ord. pris 199 kr).

Mer erbjudande uppdateras löpande.

Utmärkande Fynd, där devisen “Först till kvarn…” gäller, då dessa produkter finns i begränsad tillgång:
Bauer Supreme 2S Pro
benskydd för 11.999 kr (Ca 24.000 kr).
Bauer Supreme S29 Int
benskydd för 4.299 kr (Ca 8.500 kr).
Bauer Supreme S29 Goal skridskor för 2.999 kr (Ca 6.000 kr).
Bauer Supreme 2S Goal klubba 999 kr (Ca pris 1.800 kr).
Warrior GT Sr paket innehållande benskydd, plock och klubb för 9.999 kr (Ca 16.000 kr).

Mer fynd uppdateras löpande.

Varmt välkommen!