När:
Lördag 22 maj kl. 9-13
Var:
Ting Hockey, Kanotleden 1, 362 32  TINGSRYD
Hur:
Drop-in. Ingen anmälan krävs.
Många nyheter utlovas, så passa på att träffa expertis på plats.

Utställare:
Bauer – Den 21 maj är det världspremiär på nya Vapor HyperLite. Den 22 maj är det Goalie Show! Årets nyheter från Bauer är något utöver det vanliga. En uppföljare på 2X Pro-modellen, som gjorde dig VaporQuick, kommer nu i Bauers mest flexibla och mest balanserade skydd någonsin. HyperLite är skydden som gör dig kvickare, flexiblare och tätare längs isen.
2020 års produkter med Supreme och GSX fortsätter som föregående år. Supreme som är produkten med maximalt skydd och en grym returkontroll. GSX fortsätter vara Bauers trotjänare mot våra yngre målvakter. GSX är serien som är en blandning utav Vapor och Supreme. Skydd som framhäver rörligheten men också skapar trygghet i skyddsfaktorn.
Nyheter finner man också i övriga programmet: byxor, kombinat, skridskor, masker och klubbor.

CCM – Etablerat och högst erkänt märke gällande deras målvaktsprogram. 2020 lanserades en ny serie i Axis, och 2021 presenteras nya Eflex 5. Skydd i prislägen och storlekar som finns från nybörjare till elit-spelaren.
CCM EFLEX 5 TAR ALLT TILL EN NY NIVÅ. NY DESIGN FÖR ÄNNU BÄTTRE RETURKONTROLL, TÄCKNING OCH STABILITET.
Pucken kommer mot dig från alla vinklar och du bestämmer vart returen tar vägen. Detta benskydd är byggt för att dämpa returerna och hålla pucken nära kroppen. Benskyddet har en styvare ovandel för optimal täckning, stabilitet och glid, medan det är flexibelt nedanför knäet och hela vägen till skridskon så att du kan göra kraftfulla frånskjut och reagera snabbt.
Plockhandsken är skapad för att vara en del av dina highlights-räddningar. Med skydd som ger dig självförtroende att plocka alla skott i matcherna, på uppvärmningen och träningen. Nu extra flexibel för bättre stängning och kontroll.
Ha full kontroll med nya klubbhandsken, oavsett om du ska styra undan pucken till dina medspelare eller få ut hela rörelsefriheten av klubbhandsken genom att leverera en perfekt passning till dina lagkamrater på blålinjen.
Kuriosa: Önskar du att beställa egna custom-skydd? I år kan du välja mellan 13 037 895(!) olika färgkombinationer när du beställer dina nya målvaktsskydd.

Warrior – Warrior fortsätter att fokusera på innovation, lättvikt och kvalité. Man fortsätter framgången med Ritual G5 som är Warrior’s mest avancerade skyddsserie hittills och som är fullspäckad med beprövade teknologier. G5-serien inkluderar benskydd, plock, stöt och kombinat från YOUTH till PRO. Skydden riktar sig till målvakter som söker ett hårt skydd för en modern täckande spelstil, medan GT2 finns kvar för målvakten som söker ett hybridskydd för en mer aktiv och rörlig spelstil.
Efter år av utveckling så lanserade Warrior 2020 även målvaktsmasker. Ritual F1 med avancerade teknologier resulterar i maximalt skydd och komfort kombinerat med grym passform och snygg design. Warrior fortsätter också med sin klubblinje Ritual M1. Ritual M1 är en lättviktsserie med en ny paddeldesign, low-kick konstruktion och slidegrip som genererar en klubba som är extremt lättspelad och välbalanserad.

Unika erbjudande (endast 22 maj):
Fullmatad goodie-bag
till de första 20 betalande kunderna.
Köp ett valfritt set (benskydd, plock och klubb) och erhåll klubba fritt som motsvarar märket/storleken på setet. Gäller samtliga varumärken (Bauer, CCM och Warrior).
CCM
 erbjuder Custom till standardpris. Gäller Pro-utrustningar samt målvaktsklubbor Sr.
CCM tävling – Köp valfri CCM-produkt under dagen, och var med i utlottning om hemligt pris. Värde: 1.000 kr.
Warrior erbjuder Custom till 30% rabatt. Gäller Pro-utrustningar. Prisexempel: Benskydd 16.999 kr, plock 5.599 kr och klubbhand 4.199 kr (= rabatt avdragen).

Mer erbjudande uppdateras löpande.

Utmärkande Fynd, där devisen ”Först till kvarn…” gäller, då dessa produkter finns i begränsad tillgång:
Bauer Vapor 2X Pro benskydd för 15.999 kr (Ca 24.000 kr).
Bauer Vapor 2X Sr benskydd för 7.499 kr (Ca 12.000 kr).
Bauer Supreme 2S Pro klubbhandske för 2.799 kr (Ca 5.500 kr).
Bauer Vapor 2X Pro klubbhandske för 2.799 kr (Ca 5.500 kr).
Bauer Vapor 2X Sr klubbhandske för 1.699 kr (Ca 2.700 kr).
Bauer Supreme 2S Pro kombinat för 3.999 kr (Ca 6.500 kr).
Bauer Profile 950X målvaksmask för 4.999 kr (Ca 7.500 kr).
Warrior Ritual G4 Pro benskydd för 11.999 kr (Ca 18.000 kr).
Warrior Ritual G4 Int benskydd för 5.499 kr (Ca 8.000 kr).
Warrior Ritual G4 Pro klubbhandske för 2.499 kr (Ca 3.500 kr).
Warrior Ritual G4 Sr klubbhandske för 1.499 kr (Ca 2.500 kr).

Mer fynd uppdateras löpande.

Varmt välkommen!